De logé onverwacht anaal

Een nazomerse dag, het is nog heerlijk weer al hoewel de herfst om de hoek staat te kijken. Wonend in een gemiddeld huis in een normale wijk met mijn lieve vriendin Simone en een prima sex leven heb ik als man van begin dertig niets te klagen. Toch gebeurde er iets totaal onverwachts toen Mirte kwam blijven logeren, een vriendin van mijn vriendin Simone.

Mirte is eind twintig en een erg leuke meid om mee te praten. Als man kijk je natuurlijk even naar haar lichaam, strak met niet al te grote borsten, een C-cup schat ik in. Simone en Mirte zouden die avond gaan stappen vandaar dat Mirte – die al gauw 100 kilometer verderop woont – blijft logeren. Nadat Mirte bij ons was gearriveerd hebben we even leuk zitten kletsen over koetjes en kalfjes, tot dusver niets spannends. Toen de avond naderde gingen de 2 dames naar boven om zich klaar te maken voor een avond stappen. Een uurtje later kwamen ze beneden, ik gaf Simone een kus en wenste de twee veel plezier. Mijn film avondje kon beginnen. Rond een uur of 12 ben ik naar bed gegaan om lekker snel in slaap te vallen. Om half 2, midden in de nacht, hoorde ik wat gestommel en 2 vrouwen stemmen van beneden komen. Ze waren weer thuis en aan het gegiechel en luide stemmen te horen hebben ze ook wel een lekker drankje gehad. Een kwartier later voelde ik Simone tegen mij aankruipen en hoorde de deur van de logeerkamer dicht gaan. Het was stil, iedereen lag te slapen, ook ik viel weer in slaap.

Het zal een uurtje later zijn geweest, toen ik plots naar de WC moest. De paar biertjes die ik tijdens de film genuttigd had moesten er toch wel even uit. Ik kroop zachtjes uit bed, opende stilletjes de deur van de slaapkamer en liep de overloop op. Net als ik de deur weer zachtjes achter mij dicht trek gaat ook de deur van de logeerkamer open. Mirte komt uit de logeerkamer en schrikt dat ik daar ineens sta in mijn boxershort met t-shirt. Mirte heeft een kort broekje aan en een wijd t-shirt waarin haar borstjes lekker hangen. “Sorry dat je schrok” fluister ik, “moet je ook naar de WC” vroeg ik. “Ja inderdaad” antwoord Mirte waarna ik haar aangeef dat ze wel eerst mag. Ze loopt voor mij op weg naar de WC, mijn blik dwaalt af naar haar kleine strakke broekje waar toch wel erg mooie billen in zitten. Bij de WC blijf ik netjes buiten wachten als de deur dicht gaat en in het slot wordt gedraaid.

Lichtelijk opgewonden door die onverwacht lekkere billen hoor ik in de stilte van de nacht, door de deur heen, dat ze haar broekje en waarschijnlijk stringetje naar beneden trekt en plaatsneemt op de WC. Een paar seconden later hoor ik een ferme straal tegen het glazuur van de toiletpot spuiten, in mijn hoofd kan ik het niet laten voor te stellen hoe haar naakte onderlichaam op de WC zit en uit haar kutje een straal spuit. Weer enkele seconden later is het stil, het is zo stil dat ik hoor dat er een stukje toiletpapier wordt afgescheurd, ik kan me weer niet inhouden voor me te zien hoe dit stukje papier door haar kutje glijd. Ik schrik als er ineens een stortvloed te horen is, de toilet wordt doorgespoeld en handen worden netjes gewassen. De deur gaat open en ik schrik weer omdat ik wat vergeten ben. In mijn boxershort is een flinke paal tevoorschijn gekomen en ik heb geen tijd meer om deze te verbergen. Ik zie Mirte naar beneden kijken, dit moet haar opvallen. Mirte loopt langs me heen en ik voel haar arm langs mijn dikke paal gaan. Ze kijkt me in mijn ogen en komt tegen mij aan staan. “Zo zo, wat voel ik hier” zegt ze. Ik kon geen woorden vinden toen ze haar hand om mijn paal heen slaat. “Sorry”, zei ik, iets beters kwam er niet uit. “Geeft toch niets” zei Mirte, “komt dit door mij?”. Ik knikte en zag een lag op haar gezicht verschijnen. Haar hand verdween ineens in mijn boxershort waarbij ze kundig mijn boxershort wat naar beneden trok. Ze ging langzaam door haar knieën en voordat ik het wist zat ze mij in onze hal heerlijk te pijpen. Mijn dikke pik verdween in haar mondje en met lange halen wist ze mijn pik nog harder te krijgen. Ze zag duidelijk dat ik genoot toen ze al pijpend naar boven keek. Na een paar minuten stond ze op en pakte mijn hand en leidde me mee naar de logeerkamer. Ze trok haar shirtje uit en 2 prachtige borsten kwamen tevoorschijn. Ik pakte beide bosten vast en begon aan één van haar tepels te likken. Haar ogen gingen dicht en ze begon zachtjes te kreunen. We stonden nog steeds zodat nu ik op mijn knieën kon gaan om likkend via haar navel richting haar broekje kon gaan. Zachtjes trok ik haar broekje en stringetje in één keer naar beneden, een schitterend kutje zag ik in het maanlicht. Precies zoals ik me had voorgesteld toen ze nog op de WC zat. Ik kuste haar venusheuvel en met een paar kusjes naar beneden arriveerde mijn mond bij haar lipjes. Ik gaf een paar kusjes op haar lipjes waarna mijn tong opzoek ging naar haar clitoris. Aan haar schokkende lichaam te zien wist ik dat ik op de goede weg zat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *