De bloedgeile kamermeid uit Kampen

Knikkebollend zit ik achter het stuur op de N50 en ik nog 35 minuten moet rijden voordat ik thuis ben op mijn landgoed op de Veluwe en in mijn grote landhuis. Hoef met niemand rekening te houden maar ben vanaf vanochtend vier uur in de weer geweest niet of nauwelijks gedronken of gegeten en nat geregend. En nu tegen negen uur in de avond ben ik een gevaar op weg als ik mijn auto in een parkeer haven plaats aan de N50 en Google naar een hotelletje hier in Kampen.

Vind via Google een stads hotelletje en rij er naar toe in het centrum van Kampen. Als ik via mijn navigatie het hotel nader zie ik een grote dame met All star basketbal schoenen en zwart strakke spijkerbroek en zwart leren jack met loshangende gespen in de afvallende bladeren schoppen van de bomen ze speelt ermee al lopend een tasje in haar ene hand een telefoontje in haar andere hand dragend opgestoken haar een bril dragend en haar kapsel opgestoken lang donkerblond of een brunette moet het zijn door het stadslicht zie ik dat niet goed maar ze kijkt mij aan als ik mijn auto parkeer en ik kijk haar aan een knappe lange grote stoot van een vrouw denk ik bij mezelf. Als ik half verregend aankom lopen laat ze me sierlijk binnen en zegt ze met een grote grijns service van het huis!

Service van het huis vraag ik iets verbaasd ze lacht en kijkt me aan en reikt me de hand en zegt ik ben Nicolettha ik ben Jack zeg ik onder de indruk van deze dame en ze vervolgd haar verhaal werk hier als kamer meid en werk hier in mijn vrije uren als bijbaantje doe de kamers en roomservice studeer nog even zegt de knappe donkerblonde dame zei haar kleur haar nu goed ik wacht nu of ik geslaagd ben of niet!. Haar groene ogen kijken me glinsterend aan het is een stevige chick fors niet dik of gezet maar eerder een brede chick en ze valt op omdat ze dezelfde lengte bijna als mij heeft ze is een goede 190 lang met fantastische brede heupen en zag net toen ze op het trottoir liep dat ze een lekkere volle kont heeft en een heel knap hoofd heeft deze beauty de studente Nicolettha uit Kampen. Nicolettha schiet een kamertje in de hal binnen als ze me binnen heeft gelaten misschien zie ik je nog had ze nog net gezegd ik knikte alleen maar en keek haar na. Keek naar haar volle lekkere ronde kont wat moesten die billen wel niet lekker rond eruit zien als ik dat broekje zo gespannen zag.

Ik vraag aan de balie in een verouderd hotel een kamer aan een oude man Derrick staat er op zijn naamkaartje op zijn bloes hij vraagt hoelang wil je dan blijven ik antwoord een nacht. Oh oké zegt hij opgelucht morgen zit het hele hotel vol met Duitse studenten vanaf drie uur morgen middag, dan ben ik allang weg vertel ik hem en vertel even vlug waarom ik hier aan schiet hij knikt dat hij het begrijpt slim zegt hij!. Vraag een bak koffie die heeft hij direct voor me hier al in de ontvangst hal en wat eten daarna vraag ik komt goed zegt Derrick hij stuurt me in een aardig leeg hotel want ben met een andere auto de enige die daar geparkeerd stond naar de derde verdieping daar krijg ik een kamer drink mijn koffie eerst hier maar eens rustig op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *