Geile Sexwerk

Een aantal dagen geleden, was is samen met mijn vrouw Ineke nieuwe kleding aan het zoeken. Het was zaterdag en we waren al vroeg erop uit getrokken. Tot zover hadden we niet veel succes gehad bij het zoeken. Tot we in een winkel kwamen waar we ruime keus hadden aan mooie, niet te ordinaire, sexy kleding. Ineke stond in het pashokje wat te passen. Ik bracht haar kleding die mij leuk leek, en gaf deze haar in het pashokje. Een roodharige verkoopster, van een jaar of 30, moest er wel om lachen, maar kwam toch naar mij toe, en wees me op een bordje waarop stond dat je maximaal met 3 kleding stukken het pashokje in mocht. Die lieve lach, van de niet onaantrekkelijke verkoopster, kon ik niet tegenspreken. Waarop ik zei dat ik de uitgekozen kleding wel op de toonbank zou leggen, en de niet naar wens zijnde kleding terug zou hangen. Het was nog niet erg druk in de winkel. En daarom mochten we zo te werk gaan. Maar officieel mocht het niet op deze manier. En liet haar billen extra sexy draaien toen ze wegliep. Die heeft een mooie kont, dacht ik bij mezelf, jammer dat ze niet een mooie string onder die strakke stretchbroek draagt. Toen ik de eerste setjes naar de toonbank bracht, zag ik een brief op de toonbank met “hulp gezocht” liggen. Ik zei tegen de verkoopster dat ik op deze manier al aardig aan het helpen was. De verkoopster gaf me daar gelijk in, en prees me nog over de mooie keuze van combinaties voor mijn vrouw. Dat zien we hier nooit dat de man kiest wat leuk is voor zijn vrouw. Waarop ik antwoordde dat het hier ook heel makkelijk was iets leuks uit te zoeken voor dames.

Toen Ineke genoeg kleding had gepast en er een aardige stapel mooie kleding op de toonbank lag, wilde we het gaan afrekenen. Ineke zei dat ze nog even naar de lingerie afdeling wilde kijken. Niet dat ze lingerie nodig had, maar gewoon om even te kijken. Ondertussen rekende ik de kleding af, en babbelde nog wat met de verkoopster. Ik vertelde haar dat het mij best leuk leek om een paar dagen per week te werken in zo’n kledingzaak. De verkoopster lachte haar tanden bloot en zei dat ze mij niet echt een goede verkoper leek, maar wel een goede klant. Dit liet ik niet op me zitten en vroeg of ik het kon bewijzen voor de rest van de dag. Ineke moest ’s middags weer aan het werk. Dus die zou mij niet missen. Na enig nadenken zei de verkoopster dat ze het een leuk idee vond. En ze stemde ermee in. Toen ik Ineke vertelde dat ik vanmiddag hier in deze zaak zou werken, kwam er een brede lach op haar gezicht. Jij gaat je vermaken met mooie dames hier in de zaak zeker? Dat is wel de bedoeling. Eens kijken of we wat dames sexy de deur uit kunnen krijgen hier. We namen afscheid met een hete tongzoen. De verkoopster stelde zich voor als Joan. Ik moest wel even een overhemd met de firmanaam erop aantrekken. We liepen naar het magazijn waar een kleine ruimte was ingericht als kleedruimte voor het personeel. Toen Joan met een overhemd aankwam, zag ik direct dat dit veel te klein was. Helaas hadden ze geen grotere maat meer. Alleen nog maar blouses voor vrouwelijke medewerkster. Nou was mij opgevallen dat Joan dezelfde overhemd droeg. Deze leek me een stuk groter dan deze waar ze mee in de handen stond. Als jij nou eens de dames blouse aan doet, en ik die van jou. Met verbazing keek ze me aan en ging ermee akkoord. Ze haalde een blouse voor haarzelf en trok haar overhemd uit. Daar stond ze dan in een wit niet al te bijzonder BH. Ik zei tegen haar, die BH heb je niet hier gekocht zeker? Ze keek me aan en gaf dat toe. Het is niet echt een mooie BH hè, zei Joan. Daar was ik het mee eens en vroeg Joan wat haar maten zijn. 80-C gaf ze als antwoord, en ik liep terug de winkel in. Tussen alle mooie setjes hing een mooi rood kanten setje met bijpassend stringetje. De voorkant van de string was doorschijnend en de beugel -BH was van dezelfde doorschijnende stof. Hiermee liep ik weer naar de personeelskleedkamer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *